Nu numai femeile, ci si barbatii cumpara genti barbati care se potrivesc stilului de viata. O geanta barbati este adesea singura din arsenalul unui domn modern si, prin urmare, ar trebui sa fie perfecta in aspect si functionalitate.

Daca o persoana are un stil de viata variat, activ, atunci va avea nevoie de cel putin trei genti – pentru petrecerea timpului liber, pentru bussines si pentru fiecare zi.

Stil, incredere in sine si functionalitate – toate acestea modeleaza modul de viata al barbatilor moderni si se reflecta si in sectorul modei. Asadar, nu este surprinzator faptul ca gentile pentru barbati se bucura si acum de o perioada de glorie in moda.

Geanta business barbati

Geanta business barbati este conceputa pentru barbatul de afaceri, care lucreaza la birou. Aceasta geanta este perfecta pentru accesoriile de birou de zi cu zi, cum ar fi laptopuri, mape, documente si pixuri.

Geanta business barbati este moale sau dura si vizeaza in primul rand, prin protejarea continutului. De obicei, are un maner robust, deoarece este de preferat sa o porti in mana.

In calitate de membru al consiliului de administratie al unei banci, decizia este mai mult in favoarea gentii din piele neagra clasica si eleganta.

Ca manager al unei agentii de publicitate moderne sau expert in marketing intr-un start-up, lucrurile pot fi, de asemenea, putin mai experimentale.

Ofertele lunii martie 2024 la genti pentru barbati

Insa, doar pielea de inalta calitate in negru sau maro este potrivita pentru birou sau pentru teren. Diversele modele in maro vintage par mai calde, pline de caracter si mai putin indepartate.

Indiferent de alegerea culorii si a designului, o mare importanta este acordata practicitatii, capacitatii si optiunilor de depozitare.

Geanta piele barbati

O geanta este mult mai mult decat un simplu mijloc de transport. Desigur, gentile trebuie sa ofere spatiu de depozitare, sa organizeze, sa fie durabile si practice.

Cu toate acestea, in zilele noastre geanta din piele pentru barbati este mai mult o expresie a personalitatii, un accesoriu constient de moda pentru barbatul modern.

O geanta clasica pentru barbati este adesea asociata cu o geanta de afaceri sau cu o servieta eleganta pentru serviciu.

Ca un companion profesionist, bazat pe dimensiunea si forma laptopului si a dosarului A4, aceste genti din piele naturala sunt create cu un design simplu si practic, precum si cu un aspect serios.

Fie ca geanta de umar, geanta business sau borseta, gentile din piele pentru barbati sunt intotdeauna un partener ideal pentru afaceri si agrement. In zilele noastre, stilurile iconice ale modei masculine, indeplinesc noi cerinte si idei – rezultatul?

Noi posibilitati si stiluri unice care confera clasicilor din piele naturala de inalta calitate o stralucire proaspata.

Geanta de umar barbati

O geanta de umar barbati este cel mai comun si mai confortabil model de geanta casual. Un astfel de accesoriu poate fi realizat din diverse materiale – piele, panza, material textil, nailon.

Comoditatea gentii de umar este confortul de transportat, indiferent de greutate, deoarece are o centura larga, atenta, reglabila in lungime.

Geanta de piele naturala va proteja lucrurile de ploaie, dar in geanta de umar barbati din material sintetice totul se va umezi si in cele din urma va deveni complet inutila.

O geanta de umar orientata spre afaceri, nu numai ca trebuie neaparat sa fie din piele neagra, maro, cu aspect vintage sau chiar cu aspect uzat, ci din contra, devine din ce in ce mai populara.

Borsete barbati

Pentru acei barbati care nu sunt pregatiti pentru noile tendinte ale modei, exista accesorii traditionale si functionale – borsete barbati.

Daca nu doresti sa tii in mana o geanta mare sau o servieta, atunci borseta este cea mai potrivita pentru tine. Este mica, poti a depozita in ea tot ce ai nevoie – chei, telefon, portofel, documente.

In comparatie cu un portofel si o geanta, aceasta este o optiune mai bugetara si poate fi gasita in diferite forme si culori.

Accentul se pune intotdeauna pe personalitatea purtatorului, deoarece aceasta este singura modalitate prin care o borseta poate sa dezvolte adevaratul simt al stilului.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}
Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

1 thought on “Genti barbati in trendul modei masculine

  1. Articolul despre gențile de bărbați și tendințele actuale în modă este foarte informativ. Aș fi interesat(ă) să aflu mai multe despre cum să alegem o geantă care să fie nu doar la modă, dar și practică și durabilă pentru uzul zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *