Cum sa iti desparti camera? Fie ca locuiesti intr-o garsoniera mica sau intr-o casa mare, separatoarele de camere iti ofera posibilitatea de a-ti restructura interiorul.

Intr-o bucatarie deschisa spre living, intr-un dormitor sau intr-un apartament cu o camera, exista solutii pentru a crea un spatiu mai intim printr-un separator camera lemn, de exemplu. Nu esti proprietarul locuintei tale si esti doar chirias? Sau iti este frica sa incepi redecorarea? Vesti bune, nu numai ca solutiile pentru separatoare de camera sunt numeroase, dar sunt si usor de realizat.

Care este tendinta?

In ultimii ani, in ceea ce priveste designul interior, moda a fost pentru spatiile mari deschise. Numai ca uneori trebuie sa separi o camera pentru a-i conferi doua functii distincte.

Construirea unui perete sau a unui compartiment despartitor nu este neaparat cea mai potrivita solutie, deoarece aceasta ar risca sa mascheze lumina si sa reduca suprafata. Mai bine sa imparti o camera mare altfel, cu un panou separator camera, de exemplu.

Astfel, nu este necesar sa efectuezi lucrari sau sa investesti in pereti despartitori. Trebuie doar sa gasesti un paravan separator camera ideal sau un raft separator camera si apoi sa alegi obiectele care vor fi asezate pe rafturi. O modalitate ieftina si accesibila de a separa o camera in doua.

Biblioteca: piesa de mobilier ideala pentru a separa o camera!

Indiferent daca esti chirias sau proprietar al casei tale, a te apuca de munca poate fi infricosator. Intr-adevar, atunci cand o bucatarie este deschisa spre un living de exemplu, montarea unui perete care sa le separe poate duce la pierderi de lumina si da impresia ca spatiul va fi mai mic, mai infundat.

Mai mult, nu este niciodata garantat ca in cateva luni nu iti vei mai dori aceasta partitie. De aceea este mai bine sa apelezi la o amenajare temporara, care sa-i confere fiecarui spatiu functia sa, cum ar fi instalarea unei biblioteci sau a unui dulap separator camera. Mai ales ca astazi, exista multe modele, suficient de inalte si suficient de largi pentru a crea o separare.

O solutie care se potriveste tuturor camerelor si caselor

Impartirea unei camere cu o biblioteca are, asadar, mai multe avantaje. Este decorativ pentru ca poti pune carti frumoase si obiecte decorative pe rafturi. Acest lucru nu mascheaza lumina, mai ales daca alegi o piesa de mobilier clasica, cu linii curata, un separator camera alb. De asemenea, ofera spatiu de stocare suplimentar, care nu este de neglijat intr-o garsoniera sau sufragerie, de exemplu.

De asemenea, este o modalitate buna de a degaja spatiile de circulatie, de a avea doua camere intr-una fara a fi nevoie sa le inchizi si de a juca pe volume. In mod similar, aceasta solutie de amenajare este potrivita pentru toate locuintele si toate locurile: intr-un apartament mic sau unul mai mare, intr-o casa, intr-un dormitor pentru a avea un dressing sau o zona de birou, intr-un living-sufragerie, pentru a separa o intrare din camera principala, pentru a ascunde o zona de TV, pentru a avea mai multa intimitate intr-o baie etc.

Promotii CCC