Exista o varietate incredibila de prezervative diferite disponibile astazi. Marimea, forma, materialul, culoarea, aroma, grosimea peretilor ofera o multime de variatii, exista si multe prezervative extra speciale.

Prezervativul este utilizat nu numai pentru siguranta, ci si pentru mai multa distractie. Majoritatea prezervativelor sunt fabricate din latex de cauciuc natural. Exista insa si prezervative fara latex din poliizopren, poliuretan sau Vytex.

Acestea sunt indispensabile persoanelor cu alergii sau intoleranta la latex. Prezervativele fara latex devin, de asemenea, din ce in ce mai populare in randul altor utilizatori, deoarece materialul este foarte suplu si mirosul este foarte placut.

In plus, cu prezervativele fara latex, esti mai flexibil in alegerea lubrifiantului. Cu toate acestea, este important sa retii instructiunile producatorului si sa utilizezi numai lubrifiant aprobat pentru utilizarea cu prezervativele respective.

Prezervative Durex

Durex inseamna sex real, satisfacator, care se simte bine – oriunde, oricand. De aceea, milioane de consumatori din intreaga lume au incredere in prezervative Durex. Durex este lider mondial in prezervative si lubrifianti de peste 90 de ani.

In plus fata de revolutionarea sexului in sine, prezervativele au revolutionat sanatatea sexuala globala si acestea sunt in cele din urma, esentiale pentru viata ta intima. Produsele ofera protectie impotriva sarcinii nedorite, precum si impotriva multor infectii cu transmitere sexuala, cum ar fi HIV.

Citeste continuarea aici: Prezervativele – aliatul tau pentru siguranta si distractie