Mai lungi decat un slip si mai scurti decat un sort, modelele de boxeri barbati coboara usor inspre coapse si ofera un compromis perfect atunci cand vine vorba despre stil.

Sunt si cei care marcheaza formele si pun cel mai bine in valoare silueta masculina. Moderni, stilati, sunt si cei care dispun de toate atuurile in ceea ce priveste confortul.

Un lucru e sigur. Boxerii ocupa un loc de cinste atunci cand vine vorba despre dressingul feminin. Se adreseaza mai ales barbatilor care sunt in cautare de confort si de eleganta.

Alege un model de boxeri Calvin Klein barbati care iti vor permite sa te simti in largul tau atat in viata de zi cu zi, cat si acasa, cat si atunci cand faci sport.

Cel mai adesea, atunci cand trebuie sa alegi un model de lenjerie, ai cu siguranta si tu tendinta, la fel ca si ceilalti sa optezi pentru o excelenta mentinere si un stil elegant. Nu trebuie deci sa faci niciun compromis atunci cand vine vorba despre boxeri barbati ieftini.

Boxerii barbati sunt cei care poseda atat calitati estetice, cat si calitati practice! Si cu ei nu trebuie sa faci niciun compromis. Pentru a arbora un look contemporan, plin de farmec, boxerii sunt cei care garanteaza miscari fluide in orice deplasare din viata de zi cu zi.

Cu stilul lor sic, dar elegant, boxerii pentru barbati fac parte din categoria lenjeriei care ramane confortabila de-a lungul intregii zile. Elasticitatea materialelor permite o excelenta libertate de miscare.

Iar aerisirea asigurata de fibre permite evitarea stagnarii transpiratiei, chiar si atunci cand se depunde un efort fizic. Boxrii sunt si mai eleganti fata de alte modele de chiloti barbati tip slip, dar si mai discreti sub pantaloni.

Citeste continuarea aici: Boxerii barbati – intre confort si stil