3 sfaturi utile in alegerea patutului potrivit pentru bebelusul tau

3 sfaturi utile in alegerea patutului potrivit pentru bebelusul tau

O decizie destul de dificila este alegerea patutului pentru bebelusul tau. Dat fiind faptul ca in primii 3 ani din viata in patut va dormi, dar si se va juca trebuie sa te documentezi bine inainte de a-l achizitiona.

Asadar, intrucat modelele sunt foarte variate mai jos iti vom oferi trei sfaturi utile pentru a face alegerea potrivita.

Verifica elementele de siguranta


Ca orice alb obiect pentru bebelusi trebuie sa aiba elemente de siguranta pentru a evita accidentele neplacute in momentul in care cel mic exploreaza imprejurimile.

Prin urmare daca alegi un patut din lemn, cu zabrele, asigura-te ca distanta dintre acestea nu este mai mare de 4 cm. Daca alegi un patut pliabil acestea trebuie sa aiba blocatoare sau un sistem de protectie impotriva inchiderii accidentale.

Tot la capitolul siguranta trebuie sa ai in vedere si salteaua. Aceasta trebuie sa fie realizata din materiale antialergice si sa fie cat mai ferma.

Salteaua pentru noul nascut nu ar trebui sa aiba o grosime mai mare de 15 centimetri si este obligatoriu sa se potriveasca perfect in cadru.

Daca ramane spatiu intre marginea saltelei si barele patului, exista riscul ca bebelusul sa-si prinda o mana sau un picior in spatiul ramas liber.

...

Citeste continuarea articolului aici: 3 sfaturi utile in alegerea patutului potrivit pentru bebelusul tau.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze